PROFIEL:

Mijn naam is Rob van de Ven. Sinds 2016 erkend NGS sportmasseur en vanaf 1 juni 2022 gekwalificeerd sporttherapeut met een praktijk in Bladel.
Ben een resultaatgerichte professional, sta bekend als een gedreven persoon en houdt niet van half werk.
Ben in staat om klachten en spierpijn helder in kaart te brengen en ben doelgericht in het opstellen van een behandelplan.

DE KERNTAAK:

Het stimuleren van de doorbloeding, afwatering van spieren en afvoer van afvalstoffen.
Dit voorkomt o.a. blessures en zorgt voor een sneller herstel bij hevige vermoeidheid, na stressvolle periode en na een intensieve activiteit.

MIJN PERSOONLIJKE MISSIE:

Sporttherapeut en sportmasseur zijn die specialistisch en doelgericht te werk gaat en daarbij vakbekwaam zijn kennis uitoefent op zijn cliënten en daarnaast meer te bieden heeft dan de gemiddelde sportmasseur.
Vooruitstrevend zijn en maatwerk kunnen bieden, ofwel ‘de vinger op de juiste pijnlijke plek kunnen leggen’.
Het begrip sportmasseur is heel omvangrijk, dit begrip is zeker niet alleen voor cliënten met een luxe probleem of voor sporters. De sportmasseur is er namelijk voor iedereen.
Dat is wat ik wil realiseren binnen mijn organisatie.

Waarom een massage?

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.
Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen.

Kortom maak vandaag nog een afspraak!

WordPress Video Lightbox