NGS-Sportmasseur

Last van (werk)stress? Of angsten? Burn-outklachten? Dan kan NGS-sportmasseur Rob van de Ven uitkomst bieden. Een massage kan stress verlichten. Het geeft je weer even het gevoel hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn

De NGS-masseur is dé expert om je een gevoel van ontspanning en welzijn te geven.
Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

Klachten door verkeerde houding
We hebben massaal thuis gewerkt. De Arbo Unie werd zelfs overspoeld met klachten van thuiswerkers. Veel mensen die noodgedwongen vanuit huis zijn gaan werken, blijken een verkeerde werkhouding aan te nemen. Dit leidt tot lichamelijk ongemak. Ook is er sprake van meer stress.
De NGS-masseur is dé expert om deze klachten aan te pakken! Het maakt spieren weer soepel en geeft je een gevoel van ontspanning.

Massage voor diverse doeleinden
Een massage kan een belangrijke rol spelen bij het bevorderen van je gezondheid en gevoel van welzijn.
Vijf manieren waarop massage je gezondheid kan verbeteren.

1. Verminderen van stress
De langetermijneffecten van stress kunnen hun emotionele en fysieke tol eisen. Massage kan stress en daarmee samenhangende aandoeningen, zoals spanningshoofdpijn, verlichten.

2. Betere slaap krijgen
Onderzoek wijst uit dat massage de slaap kan verbeteren bij mensen met lage rugpijn, fibromaylgie, slapeloosheid, pijn en andere gezondheidsproblemen.

3. Boost je mentale gezondheid en welzijn
Onderzoek wijst uit dat symptomen van stress, angst en depressie direct kunnen worden beïnvloed door een massage.

4. Beheersen van pijn
Pijn kan de kwaliteit van leven van een persoon negatief beïnvloeden en het herstel van ziekte of letsel belemmeren. Onderzoek toont aan dat massage onder andere spierpijn in de lage rug kan verminderen.

5. Vermindert de spierspanning
Zowel topsporters als recreatieve sporters kunnen profiteren van een massage. Massage kan helpen de spierspanning te verminderen, de trainingsprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

WordPress Video Lightbox